Tufft

Hej på er 🙂

Viggo sov till 7 i morse, skönt. Viggo och jag åt en god frukost, då sa han ”Mormor är inte i huset, mormor är i himlen” ♥ Då kom tårarna. Han och pappa hade sagt så igår när dom satt i bilen medans jag tog bilder. För att Viggo inte skulle tro att mormor var inne i huset. Det var första gången han var med dit sedan hon blev en ängel ♥

Igår när Viggo hade sovit middag åkte vi till grannstaden. Pappa släppte av oss hos Viggos gammelfarmor och han åkte vidare till mammas hus. Han trodde det skulle ta ca 45 minuter, men han blev borta drygt två timmar. Tekniken gick inte att få igång, så han har tagit hem servern och försöker få det att fungera genom datorn.

Han skottade en gång till källaren och en bredare gång fram till bron. Klockan tickade på och vi hade inte någon middag i magen. Viggo blev bjuden köttbullar av gammelfarmor, men kräsen som han är dög dom inte, han ville ha välling. Den stressade pappan hade bara tittat att det fanns en flaska i skötväskan, när jag skulle göra välling såg jag att den var möglig 🙁 Viggo vägrade ta välling från ett glas.

Fick i Viggo en banan i alla fall. Pappa kom till gammelfarmor ca 18,15 han drack inte kaffe ens utan vi bestämde oss för att åka hemåt. När vi kommit en bit insåg han att han inte hade slagit igång cirkulationspumpen i mammas hus så vi fick vända och åka dit. Det är känslomässigt varje gång jag är där, han åker ju oftast dit ensam. Jag klev ur bilen och tog bilder med hans mobil, det kändes helt övermäktigt med all snö.

Har nog aldrig varit så mycket snö där. Det är väl skönt att mamma slipper denna vintern. Hur skulle hon ha orkat allt, med pellets, pannan och snöskottning ♥ Men det är tufft för oss med. Det är ett pusslande med allt hela tiden och huset är i grannstaden. Både teknikproblem och snökaos blir liksom lite för mycket för oss att hantera.

Min man ska till huset idag med, installera tekniken och finns det tid över troligtvis skotta ännu mer. Önskar att vi får bra flyt och att jag får vara frisk. Jag vet inte hur länge vi orkar som det är nu, den här lilla familjen behöver verkligen medvind.

Garaget har väldigt mycket snö på taket. Uthuset bredvid med en grön dörr, där har taket redan rasat in, det var länge sedan. Jag har inte ens vågat titta in där.

Viggo och pappa satt i bilen när jag försökte fota i snöyran. Snö nästan upp till taket på uthuset.

Nu hoppas jag på en bra söndag och att ni får det lugnt och skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *