Få igång tekniken

Hej på er 🙂

Viggo vaknade 6,30, det är sovmorgon 🙂 Jag fick dra mig i sängen och när jag klev upp gick Viggo och pappa ut och skottade. Här fortsätter det att snöa i varierad styrka, solen kikar fram. Vi tyckte det såg ut som att det hade börjat avta, men icke.

Det var som jag trodde, teknikprylen i mammas hus borde ha startat om igår morse vid 4, strömavbrottet var ju kvällen innan. Den står fortfarande still vilket innebär att vi måste åka dit för att få igång det igen. Helst vill jag vara hemma, får se hur vi gör om min man åker, eller om jag och Viggo följer med och hittar på något medans.

Jag är innerligt tacksam för mammas granne, hon är en klippa ♥ Skönt att hon har en nyckel och kan gå över till mammas hus när det är något ”enklare”. Som igår att kolla om pannan gick. Däremot var det mycket snö för henne innan hon tog sig in.

Tanken från början (prellat sedan länge) var att vi skulle hälsa på en av mina bästa vänner och hennes familj. Men eftersom vi behöver åka till huset och jag fortfarande inte är helt frisk så flyttar vi på träffen. Jag smittar knappast, är inne på helg tre som förkyld. Men ska vi göra något sådant vill jag gärna ha mer ork 😉

Lite löst om dagen så får vi se hur det blir.

Så här ser det ut på våran framsida. Jag tycker det ska vara snö på vintern, men nu räcker det 😉

Önskar er en riktigt fin lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *