Stå upp för sig själv

Hej på er 🙂

Snön har fullkomligt vräkt ner i två dagar.

Igår släppte min man av mig på jobbet, sedan åkte han till mammas hus. Där skottade han hela gården för hand, det brukar en traktor göra annars. Han bar in pellets och fyllde på. Det var rätt beslut, skönt att vi fick det gjort innan vädret blev sämre.

Rådet från kommunen var att inte ge sig ut efter vägarna om man inte behövde. Men eftersom vi jobbar i grannstaden och jag inte kan jobba hemifrån som min man kan, åkte vi. Det har gått bra även om det inte var jätteroliga resor fram och tillbaka.

Jag har länge gått och tänkt på vissa saker som rör mig och jobbet, som jag skulle behöva prata med någon om. Idag tog jag tag i det. Min grupp har en ny chef, jag har inte hunnit träffa honom än. Så jag pratade med en annan chef på jobbet. Det var ett bra samtal, känner mig lättad. Måste hitta saker som kan få mig att må bättre.

Imorgon har förskolan stängt så Viggo och jag blir hemma och myser. Min man ska jobba hemifrån så han slipper ge sig ut i snöyran. Det känns som det kan bli en bra fredag 🙂 Jag är inte frisk än, önskar att det hinner vända helt under helgen.

Det här längtar jag efter nu. Det räcker med snö.

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *