Sjuk i två veckor

Hej på er 🙂

Viggo somnade sött 19,40 igår, det märktes att han hade sovit kortare middag ♥

Vi satt nere i soffan och tittade på en serie, men redan efter en timme ropade Viggo ”Mamma”. Jag gick upp och där blev jag kvar, han ville inte släppa iväg mig. Undrar vad det är som gör att han blir orolig på kvällarna, han som är så trygg annars.

Den här täppta snoken och hemska bihålorna har mig i ett stadigt grepp. Idag är sista dagen på sjukskrivningen och jag vill (SKA) jobba imorgon. Vill träffa folk, trivs hemma men börjar känna mig rätt isolerad och som att väggarna klättrar på mig 😉 Det här är inte bara tappad inkomst, det är även ensamt socialt liv och inga utflykter.

I natt drömde jag om mamma, hon satt bredvid mig. Jag sa ”Du är väl inte här egentligen”. Då gjorde det jätteont i mitt öra, ungefär som att hon visade ”Det är jag visst”. Vi hann inte prata så mycket och jag minns inte. Fy vad jag saknar henne ♥

Nu kommer snart Viggo hem, på ett strålande humör hoppas jag 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Sjuk i två veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *