Mitt lilla busfrö

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo 5,20, lite väl tidigt för en söndag tycker vi.

Igår gjorde min man en jättegod middag, det blev plankstek 🙂 Viggo var trött på kvällen så det gick rätt smidigt för mig att natta honom. Vi var också trötta, vi tittade på en serie och åt chips. Min man somnade en stund i soffan. Tror vi la oss vid 22.

Jag hade hoppats att medicinerna och helgen skulle ha gjort att jag mådde bättre än jag gör. Det har lättat en del, men inte så pass som jag hade önskat. Bloggen är ju som min dagbok och från januari 2017 – januari 2018 har jag varit mycket sjuk, riktigt trist.

Nu vill jag kunna ta härliga promenader med mina grabbar, åka på shopping till Ikea, en tur till Rusta skulle också vara skoj, hälsa på nära och kära, städa och vädra ordentligt hemma, köpa fina blommor. En normalt fungerande vardag, det längtar jag efter.

Med tanke på Ikea, vila i frid Ingvar Kamprad ♥

Viggo sover middag. Får se om jag vågar mig ut en stund senare och få luft. Känns inte skoj att stå i dörren och vinka hejdå till mina grabbar dag efter dag, vill ut jag med.

Viggo hittade för små kläder i tvättstugan och dom skulle han ha på sig. Sedan tog han mina skor och så var spexet igång 🙂 ♥

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Mitt lilla busfrö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *