Många timmar i huset

Hej på er 🙂

Idag har jag varit rätt slut, dom två senaste dagarna har tagit på krafterna.

I morse var min man till mammas hus. Det var dags att fylla på pellets och aska ur pannan. Rörmokaren hade varit dit i början av veckan, därför måste min man även lufta av elementen och fylla på med nytt vatten. Rörmokaren var dit en sväng idag och visade min man hur han skulle göra. Allt tog betydligt längre tid än han trott.

Bra att han jobbade in många extra timmar i går, men tråkigt att huset tar en massa tid. Det positiva är att min man har lärt sig mer om hur det fungerar i huset.

Viggo och pappa kom hem lite senare idag. Viggo satt och trädde pärlor så pappa stannade en stund med honom på förskolan. Med sig hem hade min man en tårtbit från mina arbetskompisar, dom hade haft möte. Snällt att dom tänkte på mig.

Pappa ska gå och bada Viggo strax. Jag sitter med vetesäcken en stund till, den har gått varm idag. Sedan är det dags för mig att natta honom ♥

Solens strålar idag. Nejlikorna har stått över en vecka.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *