Lång dag

Hej på er 🙂

Viggo när han provade kläder här om dagen som han fått av sin farmor. Strumpor, kalsonger och ett par byxor med tillhörande tröja. Han blev riktigt glad ♥

Idag har min man varit i Stockholm och jobbat. Det blev en tidig morgon och sen kväll.

Jag har vilat så mycket jag har kunnat. Huvudet känns som det ska sprängas, bihålorna trycker hemskt. Antar att jag måste ge medicinen några dagar innan det blir bättre. Tycker jag har haft sådan otur, när jag trodde det höll på att vända blev det tvärtom.

Hämtningen av Viggo på förskolan var en pers, jag gick jättesakta och var ändå dyblöt av svett när jag kom fram. Tur vi bara har några minuter dit.

När Viggos farmor hade slutat jobba kom hon hit från grannstaden. Skönt med lite avlastning och Viggo tycker det är så roligt att vara med sin farmor ♥

Dom tog en tur till Ica med vagnen och handlade yoghurt, Proviva, bröd och bananer. Jag får inte i mig mat, mår illa så det känns som jag ska kräkas. Magen fixade två glas Proviva, två tunnbrödssmörgåsar och en liten banan bättre.

Äntligen är min man hemma, han kom hem 19,35. Nu ska jag vila.

En kväll ville Viggo att jag skulle fläta hans hår, fick inte ta ur den på morgonen. Hem kom han med en inbakad fläta, sådan kan inte jag göra 🙂 Han hade suttit som ett ljus när hans fröken flätade håret, stolt kille ♥

Hoppas ni haft en bra dag.

2 svar på ”Lång dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *