Läkarbesök

Hej på er 🙂

Igår kom den efterlängtade fotoboken från vårat bröllop, ett fint minne ♥

Här följer mer trökigt förkylnings-prat, sluta läs och knäpp på TV:n om du tröttnat 😉

Idag hade jag tid på hälsocentralens jour klockan 10,00. När jag kom dit var det jag och en till i väntrummet. Jag fick komma in direkt, tänkte att det här kommer gå smidigt. När klockan var 11,00 knackade samma sköterska på dörren som hade visat mig till rummet och sa något om att hon måste titta vem det var där inne. Jag tror dom missade mig.

När jag äntligen fick träffa läkaren var han i alla fall bra. Han tittade i min hals och den är röd med vita prickar, inte konstigt att den svider, han lyste i näsan och jag är svullen och irriterad. Jag har en fruktansvärd huvudvärk som beror på igentäppta bihålor. Fick en kortisonnässpray och avsvällande-tabletter utskrivet.

Längtar tills trycket i huvudet släpper för idag har det varit värsta dagen, tur jag kom iväg. Lyssnar på doktorn, ska fortsätta vila, dricka mycket vatten, ta mina mediciner. Är sjukskriven till 30 januari. Jag önskar verkligen att jag mår bra tidigare än så.

Försöker tänka positivt att det bör vända för mig snart. Skulle vara underbart med en normalt fungerande vardag, både hemma och på jobbet.

Boken har 24 sidor. Mamma och min farmor fick vara med. En av dom sista bilderna på mamma ♥ och givetvis våran goding ♥

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *