Känslosam

Hej på er 🙂

Jag orkar snart inte skriva mer om förkylningar och krämpor 😉 Jag blev hemma idag med, natten gjorde inte de underverk som jag hoppats på. Vid 00 fick min man lägga sig i Viggos säng för att han snarkade. Viggo och jag fick dubbelsängen för oss själva.

Nu tänker jag på allt jag vill göra när jag är frisk. Gå ut på promenader med mina goa grabbar, åka och hälsa på nära och kära, få besök, boka in en massage skulle jag vilja göra, det skulle jag ha gjort för länge sedan. Unna mig själv, det behöver jag.

Framöver skulle jag vilja åka till Ikea och köpa ramar till förstoringarna. Väntar med spänning på att få se bilderna 🙂 Fick ett sms för en stund sedan, det är kanske fotoboken från bröllopet som har kommit, min man hämtar ut paketet efter jobbet.

Tänkte försöka sova en kortare stund i morse, men det slutade i att jag klev upp 11,30. Hoppas insomningen går bra ikväll ändå. Kroppen skriker efter ”vila”. När jag hade ätit lunch kom tårarna, jag pratade med mamma och känslan jag fick var att hon stod bredvid mig och la sina händer om mina axlar ♥ Jag hoppas hon är här ♥

Igår efter Viggo hade badat ville han att jag skulle fläta hans hår. Han sov med fläta i natt och jag fick absolut inte ta ur den när han skulle till förskolan i morse, sötis ♥

Gick ut någon minut för att ta dessa bilder, vackert ♥

Hoppas ni har en riktigt bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *