Deppig

Hej på er 🙂

Vad tacksam jag är för min lilla familj ♥ Igår bakade dom syltkakor och idag klev jag upp till en god helgfrukost 🙂 Han är omtänksam min man och vet vad jag behöver.

Jag är fortfarande inte frisk, vilket gör mig både frustrerad och ledsen. Det känns som ett snurrande ekorrhjul, det går bara runt. Så har det varit i ett år nu, sedan Viggo började på förskolan och jag att jobba. Vet att jag inte kan rå över det.

Igår kväll var det en film på TV som jag har velat se, så jag började titta på den. Det är nästan alltid jag som nattar Viggo, igår fick pappa gå så jag kunde se filmen. Viggo blev jätteledsen, men pappa ska också duga till nattning och efter en stund sov Viggo.

Filmen var fin och sorglig, jag grät floder. Pappa somnade uppe med Viggo, så när filmen var slut väckte jag honom. Då kom han ner, tog en dusch och sedan gjorde han popcorn till oss. Klockan var inte alltför mycket så vi tittade på en serie.

Mina grabbar tog en promenad med snowracern igår, jag längtar tills jag inte har en svidande hals så jag vågar följa med. Smått förkyld och promenad är en sak, men ont i halsen då håller jag mig inne. Vill inte bidra till att det håller i sig ännu längre.

Det blir en lugn dag för mig.

Blev mörka bilder med goda fikat från igår.

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Deppig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *