Give us a break

Hej på er 🙂

Kvällen blev inte som jag tänkt mig, inte till en början i alla fall.

När jag trodde att grabbarna skulle komma hem ringde min man. Han hade varit i mammas hus igen. På morgonen hade han sett att det droppade vatten från pannan vid shunt-ventilen, så han åkte dit för att titta om det hade slutat. Det droppade fortfarande så han ringde till rörmokaren som vi har haft dit en gång tidigare.

Till veckan ska rörmokaren dit, vi hoppas att det är lätt fixat. Annars blir det väl att byta ut det som behövs. Oundvikligt orosmoment, sådant vi helst slipper.

Vi hörde talas om att det var ett misstänkt fall av mässlingen på hälsocentralen i grannstaden där Viggos farmor jobbar, hon fick jobba över igår. Jag vet inte om jag är vaccinerad eller inte. Ville så gärna ringa mamma, men det går ju inte. Pratade med min pappa men han hade ingen koll. Tack och lov var det inte mässlingen.

Det blev aningen för mycket, ville bara prata med mamma, tårarna rann. När det hade lagt sig och Viggo sov myste vi ner oss i soffan framför en serie. Viggo vaknade, men jag lyckades få honom att somna om när jag bar honom till våran säng, skönt ♥

Idag har mina goa grabbar bakat syltkakor 🙂 Jag har lagt Viggo som sover middag och min man har åkt och handlat. Jag hoppas för allt jag har att jag blir frisk snart.

Önskar er en härlig lördag.

3 svar på ”Give us a break

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *