Tankar som snurrar

Kära dagbok 🙂

Skönt med fredag. Hoppas på en fin helg, att vi får bli friska och kan tanka energi.

Igår när pappa skulle hämta Viggo på förskolan hade Viggo som roligast. Han dansade för fullt med sina kompisar. Det blev ingen lätt hämtning, våran kille var helt förkrossad. Jag undrade när han kom hem i bara fleecejacka och ingen jacka, men det var i princip omöjligt att få på honom kläder. Pappa klädde på, Viggo klädde av 😉

Jag hade svårt att somna igår. Viggo kom till våran säng 23,15, det är sent för att vara honom, tror det bidrog till att jag låg vaken. Tankarna snurrar, tänker mycket på mamma, saknar och jag känner frustration över att mitt immunförsvar är som det är.

Min man har jobbat från kontoret idag. Han är fortfarande förkyld, men piggare. Sedan behövde han till mammas hus och fylla på pellets. Det är en stor tomt med en lång uppfart till huset. Det är sagt att vi ska ringa killen som skottar med traktor vid behov, men han hade varit där och skottat ändå 🙂 Det var tur, annars hade min man fått ställa bilen hos grannen och plumsa i massa snö, vilket det i och för sig var tänkt.

Han har fixat vidare med den tekniska prylen vi har i mammas hus, så nu kommer han kunna stänga av pannan via sin mobil innan han åker dit. Då slipper pannan vara het när han väl är där. Vad gjorde jag utan honom, min klippa, min underbara man ♥

Igår kväll beställde jag förstoringar från vårat bröllop, fick ett jättebra erbjudande. För ett tag sedan beställde jag en fotobok från våran stora dag. Längtar tills det kommer, hoppas det blir så fint och bra som jag tror. Ett minne för livet ♥

Snart kommer grabbarna i mitt liv hem. Önskar oss en massa lugnt fredagsmys 🙂

Hoppas ni får en riktigt fin fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *