Ett år sedan

Hej på er 🙂

Idag är det ett år sedan jag började jobba efter föräldraledigheten och Viggo började på förskolan. Den ”firar” jag hemma med en massa snytpapper 😉

Min man känner sig lite piggare idag ♥ Han är förkyld men har klarat sig helt från halsont, min hals svider än. Han har jobbat hemifrån idag med. Jag hoppas det vänder för oss alla tre snart. Viggo hostar fortfarande, men är pigg för övrigt.

Viggo och pappa tog ju en promenad igår, en ”hundrunda” som vi säger. En bra bit hemifrån fick Viggo för sig att han ville åka vagn, men dom hade ingen vagn med sig. Vad envis han kan vara, pappa fick förklara att vagnen var hemma. Viggo gick med på att åka pulka en bit hem i stället, den vill han helst dra själv.

Väl hemma trodde han att dom skulle hämta vagnen och gå och titta på ”spola vatten”, dit vi brukar gå på sommaren. När han förstod att dom skulle gå in blev han inte glad. Han var mer kinkig på kvällen, men han hade bara sovit en timme på förskolan och det är för lite. Klockan hade tickat iväg så till kvällsmat blev det pizza, jättegod var den.

Efter två dagar utan kaffe drack jag en kopp när jag hade ätit lunch idag. Tycker inte kaffe smakar gott när halsen svider och gör ont, då dricker jag hellre te med honung. Men kroppen började längta efter kaffe och det smakade rätt bra. Mucoangin tar bort det värsta av det onda och bedövar lite, det har lindrat för mig många gånger.

Något som ofta händer när jag är sjuk är att jag kommer på en massa saker som jag vill göra, bara för att jag inte kan och orkar. Till och med rensa lådorna i byrån kändes som något jag ville göra idag. Undrar om suget är lika stort när jag blivit frisk 😉

Jag bytte bort dom gråa längderna i helgen, har rosa nu.

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.