Förkyld

Hej på er 🙂

Igår gick jag och la mig samtidigt som Viggo, vi la oss i dubbelsängen ca 19,30.

Jag hoppades att förkylningen skulle bli bättre under natten, jag hade jätteont i halsen i natt. Men idag är jag dunderförkyld, jag är klen, snörvlar, nyser och har mig.

Efter jag vinkat hejdå till Viggo åt jag lite frukost och gick och la mig igen. Låg i sängen och sov till 13,30. Då klev jag upp och åt soppa och ostsmörgås. Soppan är den som mamma brukade ge mig när jag var sjuk när jag bodde hemma. Hon hade en sådan burk i skafferiet som jag tog, så man kan säga att jag har fått soppa av mamma ♥ ♥ ♥

Min man är också förkyld, men inte lika däckad som mig. Han har jobbat hemifrån idag, skönt det i alla fall. Viggo är den av oss som är piggast. Hoppas det vänder fort.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *