Redan söndag

Hej på er 🙂

Gårdagen var en bra dag ♥

Skönt att få hela huset städat. Nu är alla stjärnor och adventsljusstakar borta. På kvällen åt vi en god middag, min man grillade. Det var ett tag sedan vi åt grillat så det smakade riktigt gott 🙂 Efter det tog vi en lugn promenad.

Viggos farmor hade jour till 17 så dom kom inte, det var en chansning från våran sida. När jag hade nattat Viggo myste vi ner oss i soffan framför en serie med popcorn. Kring 22,15 vaknade Viggo, pappa gick upp till honom och jag avrundade för kvällen.

Jag har varit lite låg ett tag, saknar och tänker mycket på mamma. Tårarna har velat fram men jag har hållit emot. Igår när jag nattade Viggo rann tårarna och när jag gick och la mig för kvällen grät jag rejält, det gör ont i mig, min man höll om mig ♥
Det går upp och ner. Huvudsaken att jag kan skratta och tänka på annat också.

Redan söndag, får se vad vi hittar på idag. Viggo har inte varit på sitt bästa humör så här långt, hoppas det vänder. Eventuellt kommer Viggos gudmor och hälsar på oss senare i eftermiddag, det vore skoj, var länge sedan vi träffades.

Önskar er en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *