Städ och myslördag

Hej på er 🙂

Vi åt tacos igår och vid 19 kom min kusin. Det gick bra med bouppteckningen. Nu får vi hoppas att vi inte får någon anmärkning på det vi fyllt i, men vet inte vad det skulle kunna vara. Min kusin åkte härifrån efter 20,30, då var jag trött kan jag säga.

Blev inte så mycket kväll kvar och det dröjde inte länge innan Viggo vaknade. Jag hade hunnit ta en dusch så jag borstade tänderna och gick upp, tror klockan var 22.

Vet inte om jag faktiskt har sovit i natt 😉 Jag har inget minne av att jag varit upp på toaletten, jag minns heller inget speciellt från natten. Måste ha vaknat, annars är det nog något allvarligt fel på mig. Jag sover aldrig bra, kanske har minnesluckor haha. Vid 5,40 var jag på toaletten, trodde att klockan var 3. Strax efter 6 vaknade Viggo.

Jag fick dra mig i sängen och det var välbehövligt. Första veckan efter ledigheten har varit stressig. Jag försöker att inte bli stressad, men det är lättare sagt än gjort.

Idag har vi hunnit städa hela huset, underbart skönt. Det doftar gott av Såpa och Ajax, jag älskar den doften och det är skönt med rena golv. Det är inte långa stunder när man har två katter 🙂 Men det tar vi gärna för utan pälsklingar vill vi inte vara ♥

Viggo somnade senare vid middagsluren och har nyligen vaknat. Resten av dagen tar vi som den kommer. Får se om Viggos farmor och sambo hälsar på mot eftermiddagen.

Fina kannan från Rusta.

Önskar er en härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *