Bouppteckning

Hej på er 🙂

Äntligen fredag, men inte riktigt en sådan där mysfredag som jag skulle önska.

Ikväll ska jag få hjälp med mammas bouppteckning, det är jag väldigt tacksam för. Hoppas det går smidigt. Att göra det mitt i veckan ville jag helst inte, brukar kunna bli så urladdad och ledsen efteråt. Nu är det bara att bita ihop fast fredagströttheten känns av. Det kommer över mig till och från och tårarna vill fram, saknar min mamma ♥

Pannan i mammas hus stannade igår. Min man släppte av mig på jobbet i morse sedan åkte han dit, askade ur och fyllde på pellets. Vi hade tänkt att han skulle åka dit idag, det var bra tajming. Vill helst inte att den stannar så klart, men det var ingen fara.

Jag nynnade på Lady Gagas ”Love, love love, I wan´t your love” igår. Strax efter hörde jag Viggo ”Love, love, love, love, I wan´t your love” Ett för mycket ”love” annars sjöng han rätt. Älskar när han sjunger, det låter urgulligt, stunder av lycka ♥

Blev lite plock hemma igår, bytte något kuddfodral och så. Det är en blandning av rosa och grått. Byta gardiner är inte akut eftersom dom inte är röda 🙂

Nu dricker jag kaffe och hoppas jag piggnar till. Vid 19-tiden kommer våran hjälp. Får se om Viggo kommer säga ”Grannarna stökar” hundra gånger som han gjorde senast min kusin var här 🙂 Hoppas på lite mys i soffan efteråt innan det är läggdags.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.