Det blåa tåget

Hej på er 🙂

I morse var Viggo trött, vi fick väcka honom ♥ Härliga mornar när han sover så länge han får. Jag hade bra lust att ligga kvar och jag med, i den varma sköna sängen. För det är givetvis på morgonen den är som mysigast och jag skulle kunna sova som bäst.

På väg till jobbet var det som kallast -18 grader, det är lite väl kallt för min del så vi skippar kvällspromenaden idag med. Hoppas det blir mildare snart.

Viggo har pratat om ett blått tåg sedan han fick en julklapp där det låg ett papper med olika leksaker. Det är första gången i sitt liv han har uttryckt en önskan om något han velat ha. Idag kom paketet, vilken lycklig kille 🙂 Ikväll kör han nog tåg hela kvällen.

Jag har sprungit runt och plockat en del sedan vi kom hem. Får se vad det blir resten av kvällen. Det är dags att tvätta håret för andra gången sedan jag klippte mig. Så det blir ju lite att fixa med, blåsa torrt och sedan platta. Sådant jag inte har gjort förut 😉 Kaffet är slut, dags att skutta in i duschen så håret hinner självtorka lite.

Bilder från i måndags när Viggo myste i soffan ♥ Bus i blicken.

Önskar er en fortsatt bra kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *