Tisdagar = segt

Hej på er 🙂

Igår efter våran promenad tog jag ett skumbad, ett försök att bli skönt avslappnad 😉

Idag skulle jag till företagshälsovården. Jag kan inte hjälpa att jag alltid blir lite nervös innan jag ska på ett läkarbesök, till tandläkaren osv. Men det visade sig att det hade blivit ett missförstånd, så läkaren satt i grannstaden och väntade på mig (där vi bor) och jag och en chef från jobbet var i staden där vi jobbar. Blev att boka en ny tid.

Ibland kan jag bli frustrerad över att jag har spenderat energi på något i onödan. Tro mig att jag försöker att inte gruva mig inför saker, men det är lättare sagt än gjort.

När vi hämtade Viggo på förskolan fick jag höra att han hade saknat sin mamma idag. Han hade pratat om mig med ynklig röst, det värmer i mammahjärtat. Vill såklart inte att han ska vara ledsen på förskolan, men tror det gick över och gick bra ♥

Insåg igår att det snart är tjugondag knut, det är ju redan på lördag. Jag orkar inte ändra om hela huset på en gång, därför har jag börjat på lite smått. Köket är inte rött längre, men stjärnan får sitta kvar ett tag till. Både Viggo och jag älskar stjärnor.

Härligt med rosa i köket igen.

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *