Fått av mamma

Hej på er 🙂

Då var första arbetsdagen avklarad och det blev en riiiiiiivstart 😉

Natten var skräp, jag kunde lika gärna ha varit uppe och gjort något annat i stället *ironi*. Är något less på den minimala sömnen. Hoppas jag sover av ren utmattning i natt, har tänkt så förut men det blir sällan så. Idag gick det väl av bara farten.

Jag har saknat en person på jobbet idag, en person som funnits där för mig när jag verkligen behövde det. Hon har börjat nytt jobb och jag önskar henne all lycka ♥

När vi skulle hämta Viggo på förskolan blev jag mött av en glad kille som sprang in i min famn, hans ”bästis” där gjorde likadant, goa killar. I morse när pappa lämnade Viggo var han lite pappig först och ville upp i famnen, tills han såg sin bästis då ville han sitta med honom och läsa en bok i stället. Lätt lämning och smidig hämtning, underbart.

Ledigheten har varit underbar. Inte skoj att Viggo blev sjuk natten till juldagen med hög feber, men välbehövligt med en tid hemma tillsammans med familjen.

Orkidén i Viggos rum blommar igen, jag vet inte hur många gånger den har blommat om. Jag älskar blommor men brukar sällan lyckas med orkidéer, denna betyder extra mycket för mig då jag har fått den av mamma för länge sedan ♥ ♥ ♥

Trött familj här som sa att vi skulle hoppa över promenaden, tills jag nu började prata svengelska och Viggo snappade upp att jag sa ordet ”pulka”. Hmm blir nog att ta oss en nypa luft, det gör oss gott. Får se om Viggo väljer vagnen eller pulkan denna gång.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *