Slut på ledigheten

Hej på er 🙂

Igår vaknade Viggo 4,15, efter ett blöjbyte och välling somnade han som tur var om.

I morse vaknade han 3,45 men vi fick honom att sova vidare utan att kliva upp. Hoppas han sover längre imorgon när det är dags för jobb/förskola, blir jag väckt den tiden hinner jag inte sova mer innan min klocka ringer vid 5. Önskar oss god sömn 😉

Innan Viggo sov middag igår började vi städa nere. Pappa fick natta Viggo vid middagsluren så jag kunde moppa golven. När Viggo hade sovit klart och kom ner såg han hinken och golvmoppen och sa ”Mamma har städat fint”, gullunge. Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte till grannstaden till Viggos morfar och hans fru.

Det var trevligt och Viggo var jätteglad att morfar lekte med honom. Han tog morfar i handen och dom gick upp till övervåningen och tittade på morfars bilar från när han var liten. Så körde dom med Viggos bilar som han hade med sig, roligt att se ♥

Efter vi hade varit där åkte vi till Viggos gammelfarmor en stund. Jag har gjort en ny kalender med bilder på våran goa kille så hon kunde ta ner förra årets. I bilen hem var Viggo trött och somnade. Hemma ville han lägga sig i sin säng direkt, ändå somnade han inte och jag fick ta med honom ner så vi skulle få i oss en väldigt sen middag.

Idag tar vi det lugnt och förbereder oss inför veckan.

Önskar er en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *