Trettondagsafton

Hej på er 🙂

Det positiva med den sena och långdragna nattningen av Viggo igår var att han inte vaknade innan vi gick och la oss 😉 Men så var vi bara uppe drygt 1 timme och tittade på en serie och åt popcorn. Det gäller att försöka se det positiva i det lilla.

Idag har vi funderat fram och tillbaka om vi skulle åka och hälsa på någon. Men efter ca 7,5 timmar i frisörstolen på två dagar är jag rätt slut. Min man har orken så det hängde på mig. Jag känner mig lugnare nu när jag vet att jag behöver vila och vi blir hemma ♥

Innan jag skulle lägga Viggo för att sova middag hann vi städa övervåningen. Min man dammsög och jag har moppat golven och bäddat. Sedan har jag hängt en maskin tvätt och senare ska jag skura på toaletterna, men det är ingen brådska. Det känns bra idag att vi fått en del gjort och ändå tar det lugnt. Ikväll blir det mys ♥

När Viggo vaknade efter sin sovstund hörde jag att han klev upp, han satte på sig 3 av armbanden vi har trätt. Bland det första han sa när jag gick dit var ”Jag tycker om det där tåget”. Han har sett en bild på ett tåg i ett papper som låg med i en julklapp han fick. Det är nog första gången han verkligen har uttalat en önskan om något han vill ha. Han fick presentkort på Lekia av gammelfarmor, vi hoppas att tåget finns där.

Han är så charmig, när jag kom hem från frissan sa han ”Mamma är jättefin i håret”. Sedan sa han ”Får jag se” så gick han runt mig och tittade på håret bak ♥

Det virkade överkastet i fotänden tror jag att min mormor har gjort. För några år sedan frågade jag mamma efter det så jag fick det av henne ♥

Önskar er en mysig trettondagsafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.