Slingor

Hej på er 🙂

Förstår inte vad det är som är ”fel”, fyra nätter och knappt någon sömn. Hur trött kan man vara utan att lyckas sova ordentligt. När jag inte hade somnat efter 1,5 timme tog jag fram spikmattan, inte ens den hjälpte mig att somna gott. Kändes sådär att kliva upp och göra mig i ordning för att åka till frissan, var bara att gilla läget.

Jag hade tid hos frissan klockan 10,00 och kom hem 15,30. Det är lite väl lång tid, speciellt för min rygg/nacke. Efter någon timme där kom skallebanken och den har inte släppt trotts tabletter. Igår var jag hos henne i 2 timmar, tur jag gör det sällan 😉

Idag gjorde vi folieslingor och sedan en nyansering, avslutningsvis blev det lockar. Nu får jag duga i några månader. Senast jag var dit var innan vårat bröllop i augusti.

Kändes som hela dagen gick åt och med skallebanken så har resten av dagen runnit iväg bara. Jag hade tänkt att jag skulle göra vissa saker, men orken har inte funnits. Jag har busat med Viggo och han ville vara med när jag tog bilder på håret.

Nya tag imorgon och än så länge är dagen oplanerad.

Finaste killen ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.