Frissan

Hej på er 🙂

Idag har jag äntligen varit till frissan och klippt håret. Innan mamma gick bort hade jag tänkt komma iväg i början av november, så det var extra skönt att få det gjort nu.

Jag tvekade in i det längsta hur mycket jag skulle klippa. Det var endera topparna eller ett rejält klipp, totalt motsatser till varandra alltså. Med pepp från frissan och att jag kände att jag ville göra något, bestämde jag mig för att våga så det åkte av 😉

Det är inte förrän jag har tvättat håret en gång som jag vet hur nöjd jag är. Det ser ju inte ut som när frissan har fixat det 🙂 Just nu känns det skönt och bra. Som småbarnsmamma lägger jag inte mycket tid på håret, det ska bara funka ändå.

Till vardags när jag ska iväg är det sminket jag har fokus på och det beror mycket på att jag fick sämre hy efter jag blev gravid med Viggo. Jag trivs inte lika bra med hur jag ser ut osminkad. Men när jag är ledig och vi bara är hemma sminkar jag mig aldrig.

Eftersom mitt hår tar lång tid att gå igenom hade jag klipptid idag och imorgon klockan 10,00 ska jag tillbaka och göra slingor. Det är för att jag ska slippa sitta där en hel dag. Hon blåste det torrt och plattade håret idag, imorgon ska vi nog fixa till det mer.

Tre nätter med för lite sömn, i natt hoppas jag att jag sover gott. Speciellt med tanke på att jag ska iväg imorgon igen. Dags att ta en dusch innan jag ska natta Viggo ♥

Det här är kort för att vara jag 😉

Önskar er en fortsatt fin kväll.

2 svar på ”Frissan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *