Hälsosamtal

Hej på er 🙂

Nu får den där superfullmånen ge sig, två nätter och nästan ingen sömn *jääsp*

Idag har jag varit på 40-års hälsosamtal på hälsocentralen. För en tid sedan var jag och lämnade prover och idag har vi pratat om provsvaren och annat som rör min hälsa. Mycket utgick från ett formulär jag hade fyllt i innan, så det är mestadels min egen uppfattning om hur min hälsa är. Blodproven var ok. Fick veta en sak om något värde, men det var ingen fara (än) Han trodde att det kan bli bättre med mer motion.

Året som har gått har det varit som en ond cirkel för mig. Jag sover dåligt och återhämtar mig inte som jag ska, jag har tagit åt mig många virus, vilket i sin tur gjort att jag varit sjuk ofta och inte kommit ut och rört mig som jag har velat. Han förstod att allt hänger ihop och sa att vi får hoppas att jag får vara friskare detta år.

På eftermiddagen tog vi en sväng till Rusta och Biltema. Viggo ville dra korgen, det enda vi handlade på Biltema var pärlor till honom. Vi har trätt armband, mest var det mamma som gjorde armband men Viggo var nöjd han med 🙂 På Rusta blev det lite smått och gott, bland annat en fin rosa kanna som kommer bli perfekt som vas.

Ikväll tog vi en promenad, Viggo drog sin pulka och en kort stund fick vi dra honom. Nu är han nybadad och det står inte på så är det dags för mig att natta honom ♥

Det är roligt att handla om man får vara delaktig ♥

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *