Välkommen 2018

Hej på er 🙂

Vi hade det mysigt igår kväll förutom att Viggo stundvis kan vara aningen trotsig 😉

Det blev trerätters middag. Förrätten en klassiker och min favorit skagentoast, till det drack vi bubbel. Till varmrätt blev det oxfilé, rödvinssås och potatisgratäng och ett glas rött. Efterrätt vit chokladpannacotta med hallon och kaffe. Mätta och belåtna var vi.

Jag nattade Viggo i våran säng och han kom till ro direkt. Han vaknade som vanligt kring 21,30 men bara jag kom upp somnade han om. Vid 22,45 avrundade vi för kvällen. Jag visste redan då att jag inte skulle somna innan 00 med tanke på alla fyrverkerier. Även om vi lägger oss brukar jag stå i sovrumsfönstret och titta på alla fina färger på himlen. Men efter 12-slaget kom jag inte heller till ro, när klockan var 2,30 var jag fortfarande vaken. Jag var riktigt trött i morse, tror det beror på fullmånen.

För övrigt ogillar jag fyrverkerier som smäller och skrämmer slag på djur!

Idag har vi haft en bra start på året. Jag började med att färga utväxten på mitt hår i mörkblond som jag brukar göra. Jag ska till frissan i veckan och göra slingor då vill jag ha en fräsch bottenfärg. När Viggo hade sovit klart och jag duschat åkte vi till min farmor. Min man åkte vidare till mammas hus och fyllde på pellets. Senast vi var dit var torsdagen före jul så vi är verkligen glada över hur länge det har tuffat på.

Viggo hade roligt hos gammelfarmor och vi fikade. När min man kom fick han sig en kopp kaffe. Vid det laget hade Viggo börjat längta efter sin farmor som han har pratat om att hälsa på sedan julafton. Vi har sagt att han behövde bli frisk innan vi kunde åka dit. När vi ändå var i grannstaden tog vi en sväng till henne med. Där blev vi bjudna på pizza. Viggo var jätteglad att äntligen få leka med farmor och hennes sambo 🙂

Det blev lite sent hem och han somnade inte i bilen som vi hade väntat oss. Väl hemma fick vi i honom välling och lyckades borsta tänderna. Hoppas han sussar sött nu och tar sovmorgon. Snart dags för oss att avrunda med, vi båda är trötta.

Dom nya ljushusen, så fina tycker jag 🙂

Hoppas ni har haft en riktigt bra start på det nya året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *