Gott Nytt År

Hej på er 🙂

Kvällen igår blev ungefär som vanligt, men vi provade en ny sak. När Viggo vaknade 21,35 gick pappa upp och la Viggo i våran säng, där somnade han snabbt och pappa kunde gå ner till mig igen. Vi hann i alla fall göra oss klara i lugn och ro. När vi gick upp till sängen sov Viggo gott. Det verkar som att han känner sig tryggast i våran säng ♥

Vi hoppas att det fungerar att göra så ikväll med om vi skulle vilja stanna uppe längre än vi brukar 😉 Viggo är fortfarande inte helt pigg, men jag fick i honom lite att äta idag i alla fall. Annars är det välling som gäller och det är väl tur att han tycker om det. Vi ska vara hemma och mysa och äta en god middag i lugn och ro hoppas jag.

Jag lägger ut en årsresumé senare som jag började skriva på igår. Bloggen har förändrats en del sedan Viggo föddes, av naturliga skäl. Det är mer blandat och taget ur livet, inte inredningsbilder och kattbilder enbart. Men här har jag valt ut några av mina inredningsfavoriter från året som gått. I resumén blir det bilder på min familj ♥

Önskar er ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *