Snowracer, pulka och madrass

Hej på er 🙂

Kvällen igår blev ungefär som vanligt, vi hann kika en kort sväng på en serie innan Viggo vaknade. Då var det bara att göra oss i ordning och krypa ner i sängen.

Det är för och nackdelar med det mesta, att han sover längre på morgonen är säkert en bidragande faktor till att han inte är lika lätt att lägga när han ska sova middag. Idag krånglade han länge innan han till slut somnade. Vi skulle få besök vid 14-tiden av Viggos farfar, hans fru och Viggos faster. När dom kom sov Viggo fortfarande.

Vid 14,30 väckte vi honom, han hade sovit ca 1,5 timme. Då blev det fika och sedan gick vi ut för att åka snowracer, pulka och madrass. Jag har inte åkt sedan jag var liten, möjligtvis om jag åkte på högstadiet/gymnasiet. Jag provade åka madrass med Viggos faster, det var skoj. Viggo ville inte åka snowracer ner för backen med pappa först, han skulle åka själv. Tills han upptäckte att det var roligt och ville åka fler gånger 🙂

Tänk att året närmar sig sitt slut, jag kan inte säga att det varit ett lätt år. Det positiva var vårat bröllop ♥ Får se om jag hinner skriva en liten årsresumé som jag brukar göra.

Jag ska hoppa in i duschen nu innan middagen. Sedan hoppas jag på en mysig kväll ♥

Två nya ljushus på linneskåpet, närmare bilder kommer.

Hoppas ni har det härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *