Städdag

Hej på er 🙂

Igår kväll fick vi äntligen lite efterlängtat mys i soffan, drygt en timme ♥

Vi åt ost och kex och smuttade på ett glas rött och tittade på en serie. När Viggo vaknade ca 21,30 provade jag att ta med mig honom ner, tänkte att han kunde sova på soffan så han var nära oss och vi behövde inte göra kväll. Han följde med ner men väl nere grät han och sa att vi skulle gå upp och sova, det var lika bra att ge upp.

Hoppas han sover bättre snart, det vore skönt att slippa springa upp och ner och i princip aldrig kunna vara vakna så länge vi vill. Tur att vi inte är några nattugglor.

Det som känns bra är att han har sovit längre på mornarna nu när han har varit sjuk. I morse vaknade han 7,45, det behöver vi. Men han drack vatten flera gånger i natt med för den jobbiga hostan stör honom. Jag har sagt några kvällar nu att vi kanske ska skaffa TV i sovrummet 😉 Då kan vi titta på serie och ha Viggo mellan oss. Men det är mest på skoj, jag har aldrig gillat tanken på att ha TV i sovrummet (tidigare)

Idag har vi städat. Känns riktigt skönt att hela huset doftar en blandning av Såpa och Ajax inför nyår. Ikväll var vi ut på en tur med snowracern. Nattningen av Viggo tog lång tid, nu får vi verkligen tro att han sover tills det är dags för oss att gå och lägga oss.

Önskar er en fortsatt mysig fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *