Julklapp till oss

Hej på er 🙂

Kvällen och natten var ungefär lika som tidigare. Vi gjorde ett försök att titta på en serie, men det gick max 10 minuter så fick jag springa upp till Viggo som vaknade. Efter andra gången gav vi upp och gick och la oss. Vi känner oss något frustrerade över att vi nästan aldrig hinner titta på något och få tid bara vi två, men så är det med barn 😉

Febern hade gått ner men Viggo har vaknat många gånger i natt och velat ha vatten. Idag är han på sur-humör, han sov inte tillräckligt lång middag. Samma visa där, jag får springa dit och lägga mig med honom. Så fort jag ska gå därifrån vaknar han, det är som att han ”räv-sover”. Gissar att tröttheten bidrar till hans humör.

Han har fått vara ensam i sitt rum en stund, han har precis kommit ner, hoppas på en gladare kille. Grabbarna håller på och bygger tågbana på vardagsrumsgolvet.

Idag har jag tänkt mer på mamma, tårarna kom nästan direkt efter jag hade klivit upp. Tänkte på hundar som är rädda för raketer efter en text som min kusin delat på FB. Mammas hund var jätterädd vid nyår, han har varit borta i några år redan. Denna nyårsafton får dom fira tillsammans i lugn och ro i himlen ♥ ♥ ♥

En sen julklapp till oss själva, nya djuptallrikar. Dom är mindre än dom vi har men så fina 🙂 12 tallrikar under 400 kronor, dom kostade 32 kronor/styck, fynd. Min man gjorde sin goda sparrissoppa här om dagen, i dessa blir det påfyllning många gånger.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *