Ledigt

Hej på er 🙂

Det känns skönt och välbehövligt att vi fortsätter ledigheten.

Viggo var rejält hängig igår, han låg mest i soffan och vilade. I natt hade han hög feber igen. Han väckte mig många gånger och ville ha vatten, jobbig hosta och varm kille. Vi gav honom Alvedon vid 1-tiden. Idag har han tack och lov varit betydligt piggare ♥ Hostan hänger kvar, han är lite varm och äter dåligt, men vätska går i som tur är.

Igår hände en mindre trevlig sak, Viggo satt i soffan med pappa och fick nyponsoppa. Jag tänkte att han gillar ju aroniabär och det är mycket vitaminer i dom, så han fick några. Han tog glatt emot. Min mamma pratade alltid om hur nyttiga dom är.

Efter ett tag hostade Viggo. Jag tyckte det lät oroväckande och frågade ”Kräktes han”, men det gjorde han inte. En stund senare hörde jag pappa ropa ”Han kräks”. Jag sprang dit med en handduk och en bytta, pappa hade kupat händerna där var det fullt.

Stackars hjärtat ♥ Det kom i soffan också så det var bara att riva ur och tvätta. Typiskt att jag precis fått i honom bären, allt blev lila/blått men jag fick bort det i tvätten. Tror det blev för mycket vätska och kallt för den tomma magen. Han har druckit en hel del vatten. Vi har varit förskonade ändå, tror han har kräkts två gånger under sitt liv, om man bortser från efter amningen och han har aldrig haft magsjuka *peppar peppar*

Eftersom han har varit piggare idag tog vi en vända med snowracern, skönt för hela familjen. Hoppas han sover gott nu och att vi alla är helt krya imorgon.

Hoppas ni har haft en bra dag.

2 kommentarer på “Ledigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *