Annandagen

Hej på er 🙂

Vi kom ut en stund igår eftermiddag, Viggo fick inviga sin snowracer som han fått i julklapp av farfar och hans fru. Han satt still och var nöjd, skönt för hela familjen att få lite luft. Vi chansade eftersom han inte längre vill åka pulka, men det här gick bra.

Senare på kvällen gick febern upp igen. Vi gjorde ett försök igår kväll till att titta på TV och se en serie, men Viggo vaknade. Jag gick upp till honom och kom inte därifrån, han var känslig så vi fick gå och lägga oss. Då var han jättevarm så han fick en Alvedon.

Det märks att han är tagen, det är inte alls samma fart på honom. Han somnade i soffan bredvid mig idag, han ville ligga där sa han. Han har ingen lunch i magen än heller. Hoppas det vänder fort, vi vill och behöver att ledigheten ska ge oss energi ♥

Ute snöar det stora flingor. Så länge Viggo är sjuk har vi lugna hemma-dagar.

Goa hjärtat ♥ Han ville ligga på en kudde, så jag frågade om jag fick sätta en kudde bakom hans rygg också, det gick bra. Så här halvligger han och sover nu ♥

Önskar er en härlig annandag jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *