Juldagen

Hej på er 🙂

Hoppas ni mår bra och att ni hade en fin julafton ♥

Igår åkte vi först till Viggos farfar med fru, farbror och faster. Vi sa hej och hämtade julklappar till Viggo. Sedan vidare till pappas moster, där var Viggos farmor med flera. Vi stannade där i några timmar. På kvällen åkte vi en stund till min kusin med familj, där var min farmor, min faster och hennes sambo och mina två yngre kusiner.

Viggo hade en riktigt bra julafton, underbart att se honom så glad och sprallig. Han har fått många fina julklappar och är inte direkt sysslolös idag. På kvällen sprang han och lekte med min kusins två tjejer och mina yngre kusiner, han ser upp till den äldsta av sina tremänningar och härmade det hon gjorde. Däremot vaknade han vid 3 i natt, hans fötter var jättevarma så vi kollade tempen, han hade feber 🙁

Nu när vi äntligen har långledigt så blir han sjuk. Hoppas det vänder fort och att jag klarar mig, jag tar lätt åt mig tyvärr. Han är varm men leker med allt nytt. Våra planer för dagen är inställda, vi skulle ha åkt till grannstaden till Viggos farmor och sambo på middag. Det blir några stycken där, tråkigt att inte få träffa dom, men det är som det är.

Viggo har en hemsk hosta, har aldrig hört honom hosta så tidigare. Tur han inte hostar ofta i alla fall. På vägen hem igår somnade han i bilen, men vaknade när vi kom hem. Han fick ett tåg igår och det första han sa hemma var ”Vart är tåget?”. Det blev hans favorit och på slutet ville han inte ens öppna klart resten av sina julklappar 🙂

Han hade inte tid att dricka kvällsvälling medans vi var borta, men hemma gick det i fast han var trött. Pyjamasen satte vi på honom innan vi åkte hem. Han kom i säng senare än vanligt. Han vaknade ju vid 3 en sväng och sedan vid 5 fick han välling. Efter det sov han till närmare 9, så det märks att han inte är kry ♥ Det blir en lugn juldag.

Tomten tittade förbi och lämnade en säck med julklappar, men han hade bråttom så vi skymtade bara honom på altanen 😉

Senare på kvällen. Viggo och hans tremänning som han ser upp till ♥

Önskar er en skön juldag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *