God Jul

God Jul ♥

Vi har haft morgonmys i sängen med paketöppning 🙂

Viggo fick en sopbil av grannen, den blev han väldigt glad för, extra skoj att den låter roligt. Nu sitter han nöjt på golvet och leker med sina nya saker och lyssnar på en favoritlåt han har, ”bohemian rhapsody” med Mupparna, han har den på repeat.

Jag tände ljus för mamma medans Viggo öppnade sina julklappar. Jag har henne på bild på mitt sängbord från vårat bröllop. Jag brukade filma Viggo på julafton och skicka till henne, nu är hon kanske med på annat sätt. Jag hoppas hon är det ♥ ♥ ♥

Det är tungt att hon inte finns, men jag försöker ha fokus på Viggos glädje ♥ Senare idag ska vi åka till min mans moster och fira julaftonen där. Skönt med en lugn start på dagen, ingen av oss vill stressa iväg. Viggo har sovit till 6 två mornar i alla fall 🙂

Dags för sen frukost för mamman i huset.

Sopbilen blev en favorit direkt. Han fick lejonet Kion av mormors kusin, hon lämnade paketet på mammas ceremoni. Det var första gången jag träffade henne ♥

Finaste killen ♥

Så gulligt, ”lille snöskottaren” 🙂

Hur ni än firar julafton hoppas jag att ni har det bra, fin dag till er alla ♥

2 kommentarer på “God Jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *