Dan före dopparedagen

Hej på er 🙂

Igår lagade min älskade kille mat till mamma, det var så han sa 😉 ♥

Klädvalet stod han för själv, det är viktigt att ha rejält på fötterna. Gummistövlarna är rengjorda så om det gjorde honom lycklig fick han väl ha dom på sig då. Vi åt tacos, Viggo åt med god aptit, alltid roligt att se då det kan vara till och från med maten.

Vi städade övervåningen tillsammans igår och dagen flöt på bra tycker jag. Skönt när vi får saker gjorda utan att det känns stressigt, speciellt så här inför jul.

Idag har jag slagit in nästan alla julklappar i god tid. Gillar inte att stå sent på kvällen och känna som att jag aldrig blir klar. Skrev igår att jag har några kvar att köpa, jag vill alltid hitta något som passar och vissa personer är svårare, men det löser sig.

Viggo får både mjuka och hårda paket, jag kan slå in kläder som han skulle ha fått ändå bara för att han ska ha fler paket att öppna på morgonen tillsammans med oss. Vi brukar mysa i sängen. Senare på julafton får han julklappar av sin farmor med flera.

Det plingade på dörren. Våran grannes ena son kom hit med en julklapp till Viggo, som tack för att han hjälper till att skotta hennes gård. Pappa och Viggo brukar skotta här och hos henne. Vilken lycka när godhet uppskattas, sådant värmer mitt hjärta enormt mycket. När det plingar på dörren ”oanmält” är mamma den första jag tänker på, hon brukade dyka upp som gubben i lådan. Hoppas hon har det fint där hon är ♥

Idag är tanken att min man ska lägga in sill, vi ska städa nere, jag ska slå in Viggos hårda julklappar och fixa med annat. Hoppas allt flyter på bra så vi kan mysa i soffan ikväll, blir nog en kopp glögg för min del. Håller tummen att Viggo sover sött då.

Mästerkocken i stövlarna ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har det bra.

2 svar på ”Dan före dopparedagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *