Solens strålar

Hej på er 🙂

Viggo vaknade strax efter 5, det var den sovmorgonen det. Snäll som han är min man fick jag dra mig och grabbarna klev upp ♥ Jag sover lätt och hör nästan allt men vilar.

Efter frukosten gick jag ut och gav småfåglarna mat på framsidan och bröd till skatorna på baksidan. När jag kom in sa jag till Viggo att jag nog skulle kunna bo i ett hus i skogen och mata alla djur. Sedan kom jag på att jag är ganska mörkrädd 😉

Min man har varit och handlat mat, han åkte direkt när Lidl öppnade, sedan var han på Willys. Skönt att vi har det gjort. Jag och Viggo lekte medans och fick i honom lunch. Han somnade fort, inte konstigt med tanke på hur tidiga mornar han gör.

Jag tog min receptbelagda slemlösande hostmedicin som min man alltid pratar om att jag ska ta. Jag har inga bra erfarenheter av den, brukar inte må så bra. Tänkte att jag skulle prova nu när jag bara är hemma, blev skakig. Förhoppningsvis hjälper den hostan. Går ständigt med hosta känns det som vilket är riktigt drygt.

Idag är tanken att vi ska städa. Vi tar det som det kommer och ser vad vi hinner. Det blir jul ändå har jag hört 🙂 I år har jag inte lyckats hitta vissa julklappar, så jag har några kvar att köpa till. Vi träffas inte på julafton och skulle det bli att vi ses och jag inte har köpt än så får det väl vara så. Jag har inte riktigt orken att leta med ljus och lykta.

Kom på igår efter jag hade skrivit mitt inlägg att jag knappt hinner hämta igen mig, så kommer nästa jobbiga sak. Det är en vecka sedan vi hade mammas ceremoni och snart är det jul. Det blir tyngre med saknaden när det är högtider. Jag är tacksam att jag har min lilla fina familj, Viggo sprider glädje och får mig att skratta ♥ Utan min man vet jag inte hur jag hade löst allt det praktiska med mammas hus och mycket annat ♥

Önskar er en mysig fredag så här före jul. Hoppas ni slipper stressa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *