Julledigt

Hej på er 🙂

Då har vi äntligen gått på julledighet ♥

Idag efter jobbet åkte vi till mammas hus och askade ur pannan och fyllde på pellets. Jag vet inte hur många gånger jag var på väg att börja gråta, men höll emot med tanke på att vi skulle till förskolan och hämta Viggo efteråt. Det känns att det närmar sig jul, känslorna blir starkare igen. Första julen utan mamma och det gör väldigt ont ♥

När jag är i mammas hus går jag mest runt, min man är ju nere i källaren och fixar med pannan och vi ska iväg så fort vi kan. Jag kastade lite ur kylskåpet som vi inte hade tagit tag i tidigare och vattnade någon blomma som otroligt nog lever än.

Varje gång tänker jag på hur mycket det är att göra där. Även fast det är ostädat och rörigt vill jag vara där för att jag känner mig nära henne. Läste i ett block som fick det att svida i hjärtat. Mamma hade skrivit, säkert inför ett samtal med sjukvården. Hon skrev att hon inte orkade bära in pellets och aska ur pannan, att hon frös för pannan stannade. Du slipper frysa i vinter mamma, jag hoppas du har det bra där du är ♥

Jag lyckades somna med Viggo när jag nattade honom. Det finns få saker som får mitt humör att bli så surt. Kommer ihåg när jag bodde hemma och la mig på soffan, mamma sa åt mig att gå och borsta tänderna och göra kväll. Men trött som jag var orkade jag inte och somnade, när jag vaknade efter ett tag och hade det kvar att göra blev jag sur. På det viset har jag inte förändrats mycket 😉 Nu är jag duschad i alla fall.

I morgon önskar jag att Viggo tar sovmorgon till klockan 7. I morse vaknade han bara jag klev ur sängen. Lite väl tidigt för honom att kliva upp strax efter 5.

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *