2 år sedan

Hej på er 🙂

Idag är det 2 år sedan våran goa Viggo döptes och charmade den minst sagt buttre prästen så pass att han var tvungen att le 🙂 Tiden går fort ♥

Vi försökte oss på en vagnpromenad igår. Vi frågade Viggo om han ville ta en ”hundrunda” i vagnen vilket han sa att han ville. Senaste tiden har han fått gå själv och dra sin pulka. Vi hann inte ens komma halvvägs så började han visa det där mindre roliga humöret. Han var klädd för att sitta i vagnen. Det slutade med att vi vände och gick hem. Han grät och ropade ”hundrunda”, men då hade vi tröttnat.

Jag tyckte att Viggo skulle ha overall men pappan tog en ”genväg”, han satt ju i åkpåsen och hade det varmt. Nästa gång är han klädd så kan han gå om han vill.

Ibland innebär att sätta gränser att vi inte heller får det vi behöver. Men en nypa friskluft eller två kunde vi ju dra i oss i alla fall. Man får vara glad för det lilla så har man mycket att vara glad för 😉 Tror han var trött och då kan humöret påverkas mer.

I morse sa jag till min man att berätta på förskolan att Viggo har vaknat tidigt två mornar. Det var tur för dom kontrade med ”Jaha det är nog därför han har varit så trött på eftermiddagen”. Dom frågat om dom skulle låta honom sova middag längre, tur att vi tänker lika jag och min man, han svarade att dom ska fortsätta väcka honom efter 1,5 timme, vi vill att han sover om nätterna. Just nu stökar Viggo ganska mycket nattetid.

Ikväll blir det sängen tidigt. Imorgon är det sista dagen innan julledighet, skönt.

Så liten och så go ♥

 

Långa håret och några kilo extra. Lycklig familj ♥

God kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *