Provtagning

Hej på er 🙂

Natten bjöd på lite sömn, en snarkande make och en sparkande Viggo. Tjohoo!

Att sedan kliva upp utan att få äta och dricka på grund av kommande provtagning är inte min melodi. Jag behöver äta och få mitt kaffe. Ikoz tänkte att det skulle bli extra spännande så han rev ner vasen på köksbordet så det blev blött över bord och golv, Viggo ville givetvis spana in läget medans jag kastade ut handdukar febrilt.

På sjukhuset såg jag den sköterskan som jag tycker är bäst och den jag tycker är sämst, ja på att sticka alltså. Gissa vem jag fick……….

När jag var klar och skulle gå sa jag till kvinnan som jag tycker är ”försiktig” att hon är min favorit. Hon svarade ”Du är väl för go du”. Så önskade jag henne en god jul. Små ord kan göra stor skillnad för någon och avsaknaden av dom kan göra väldigt ont likväl. Djupare tankar bakom dom orden, men det går jag inte in på den här gången.

Väl i bilen på väg till jobbet fick jag äntligen äta frukost, magen kurrade hela vägen fram. Min man hade fixat en termos med kaffe så jag fick det med ♥

Glömde skriva igår att jag fick svar från mammografin, tvillingarna mår bra, skönt. Mamma kallade dom så inför bröllopet, när jag pratade om att tuttarna inte fick den plats dom behövde i klänningen. ”Tvillingarna får väl spänna ut den” svarade hon. Saknar henne varje dag. Dags och gå till mina grabbar nu som lyssnar på ”Crazy frog”.

Älskar doften av hyacinter den här tiden.

Trevlig kväll och var snälla mot varandra.

2 kommentarer på “Provtagning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *