Nedräkning och intuition

Hej på er 🙂

Vi har börjat nedräkningen, snart är vi jullediga det ska bli skönt. Vi jobbar våran sista dag på torsdag. Ledigheten behöver hela familjen efter allt som hänt ♥

Sedan jag fick höra mammas ”hälsning” i fredags genom hennes granne har vissa bitar gjort mig lättare och andra skavt inom mig. Det kändes hårt och inte som en bra ursäkt det jag fick höra. Därför kontaktade jag mammas granne idag för att få veta vad mamma hade sagt. Hon skrev ett kort svar, vi ska träffas vid tillfälle och prata i stället.

Hon hade skrivit ner efter besöket hos massören och läste det när hon kom hem i fredags. Hon hade blandat ihop med någon annan. Mamma hade bett om ursäkt för hur hon hade behandlat mig när jag var liten ♥ Jag känner mig lättare nu, min intuition var rätt även denna gång. Det där med spriten och karlarna kändes inte bra.

Om jag skulle kunna hjälpa någon på det här viset som hade sorg skulle jag ställa upp, därför frågade jag igen fast hon har sagt att vi kan prata när vi ses framöver. Hon bor ju granne med mamma, så det är i grannstaden. Det är inte bara för mig att ta mig dit.

Idag har jag kämpat mig genom dagen, har inte mått bra. Jag känner mig urladdad efter helgen. Vi fick höra att Viggo inte hade ätit mat på förskolan, men att han ätit mellis. Han ville inte ha mat hemma heller så han fick välling. Det kan vara vad som helst. Det går fortfarande magsjuka på förskolan, hoppas verkligen vi får hålla oss friska.

Kvällen är lugn, så lugn den kan vara med Viggo 😉

En svans… Ikoz gillar att ligga i fönstret ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *