En hälsning från mamma

Hej på er

Gårdagen blev en urladdning för mig. Jag var spänd, magen orolig och jag kunde inte äta lunch, fick i mig en macka och lite yoghurt. Försökte hålla ihop innan ceremonin fast tårarna ville fram flera gånger i bilen på väg dit. Efteråt var jag helt slut ♥

På ceremonin var det 10 personer ♥

Vi åkte hem hit och fikade. Mammas granne och min vän som är Viggos gudmor följde med oss. Det var skönt att få prata och mammas granne hade en del att berätta. För en tid sedan hade hon varit på massage. Hon hade vid ett tillfälle sagt något om att det hade varit tufft, att hon fått ta sig in i sin grannes hus och hittat henne död.

Massören är även medial och hade sagt ”Hon är här nu”. Mammas granne blev skeptisk fast hon tror på ”sådant”. Men massören/mediumet sa saker som hon visste stämde. Mamma berättade att hon skulle gå på toaletten på natten, men kände sig yr så hon la sig ner. Det hade gått fort och hon stretade inte emot, det kändes bra. För mig var det jätteskönt att höra, speciellt med tanke på att mamma hade dödsångest ♥

Jag har tänkt en hel del på hur det hände och att mamma var ensam. Att vi inte hittade henne direkt utan först någon dag senare. Hon har varit mycket yr och jag har velat att hon ska gå till läkaren, hon hade en tid den 18 oktober men hann somna in före. Men det verkar som att hon har gått över på bästa tänkbara sätt och det är en stor tröst för mig i den tunga sorg. Hon sa att hon har det bra nu ♥

Mediumet hade sagt att jag och mamma inte hade haft den bästa relationen och mamma sa att det berodde på spriten och karlarna, mamma bad om ursäkt för det. Det är 20 år sedan hon drack vad jag vet, men det var väl ett kortfattat sätt för henne att få fram att det var hon och en ursäkt. Så mycket karlar tyckte jag inte det var, men jag vet kanske inte allt. Tror det är första gången jag fått en ursäkt från min mamma ♥

Jag har tänkt att jag ska gå till ett medium längre fram. Jag hoppas att mamma vill ta kontakt med mig och att jag får höra mer. Först har tanken varit att det kanske är bäst att det går en tid så mamma får landa. Men hon verkar ha landat direkt eftersom det kändes bra för henne att gå över. Inser nu att även jag måste vara redo, det är känslomässigt tufft och bara av den här korta hälsningen har jag gråtit massor.

Så mycket har hänt dom senaste 20 åren, mammas och min kontakt har gått upp och ner. Det har inte berott på sprit eller karlar. Jag är ändå otroligt tacksam för att vi hördes nästan dagligen efter Viggo föddes. Så sett lämnade hon oss när allt var så bra det kunde vara. Förutom att jag hade önskat att vi hade träffats mer, men hennes hälsa var inte den bästa och varför vi inte åkte dit har jag skrivit om tidigare.

Tårarna rann stor del av dagen igår och dom rinner även idag. Jag har gjort fint på mitt sängbord och tänt ljus för mamma. Jag hoppas hon är med oss ♥

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *