Till mammas hus

Hej på er 🙂

Igår när jag la mig var den ena näsborren täppt, lite slem åkte upp och ner i halsen och retade så otroligt. Jag fick ta hostmedicin och somnade väl efter någon timme. Så här har det varit till och från sedan jag fyllde år. Idag har jag känt mig mer ur form igen.

En arbetskompis sa innan jag åkte från jobbet ”Ta hand om dig imorgon”, små ord kan göra så mycket. Empati och omtanke är egenskaper jag värdesätter högt.

Vi svängde förbi mammas hus på vägen hem för att fylla på pellets. Lampan på bron hade gått sönder igen och vi hade ingen att byta med, tände en annan lampa runt knuten i stället. Jag var inne i huset en kort sväng och spolade vatten i toaletterna och i köket. Det hade börjat lukta lite illa från avloppen. Vattnet är avstängt när vi inte är där.

Efter det åkte jag hem och förberedde maten, det blev korv med bröd för att det skulle gå fort. Min man hämtade Viggo som hade varit trött på eftermiddagen. Dom hade kollat tempen på honom, då hade han 37,5. När min man kom dit var han piggare. Hoppas verkligen vi klarar oss, vi har så det räcker ändå och snart är det jul.

Vi försöker i lugnt tempo fixa här hemma, städa och dona. Tanken är att vi ska åka hit och fika imorgon efter mammas ”ceremoni”. Verkar som två personer följer med. Jag behöver all den kraft jag kan få, önskar att hela familjen vaknar friska och pigga ♥

Har suktat efter den där renen ett tag, tyckte den var lite dyr. Men den hamnade här hemma till slut ändå. Svårt att få den att komma till sin rätt.

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *