Lucia

Hej på er 🙂

Idag efter jobbet var vi och lucia-fikade på förskolan med Viggo, det var mysigt ♥ Tills vi skulle gå ut genom dörren och min vän som är mamma till Viggos kompis, såg en lapp på dörren om att det går magsjuka i huset. Det har vi inte ork, tid och lust med.

Vi fick höra att Viggo hade varit lite trött på eftermiddagen. Inte konstigt med tanke på att han skulle upp 4,40 och dricka välling. Han somnade som tur var om efter det. Annat var det med mig, min klocka ringer strax efter 5. I natt har jag vaknat nästan en gång i timmen ett tag. Min man har fått sova på soffan två nätter för att han snarkar. Vad gör man inte för att försöka skramla ihop något mer sömn 😉

Kvällen har runnit iväg. Viggo har badat och jag har duschat och tvättat håret. Jag blev kall av håret efter duschen, men har sprungit upp och ner för att bära undan saker som blev ståendes uppe i ”lila rummet” efter vi flyttade ner äppelskänken. Skönt att det är gjort. Viggo har sjungit ”Tre pepparkaksgubbar” så fint. När han sjöng ”till julen, till julen” höll mitt hjärta på att smälta, sååå otroligt gulligt ♥

Dags att natta min goding strax.

Skotta snö är kul. Bilder från helgen.

Fortsatt fin kväll till er.

2 svar på ”Lucia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *