Jobbiga veckan

Hej på er 🙂

Det var helt ok igår på styrelsemötet och maten var god. När vi nästan var klara  reagerade någon så jag tittade ut, jag satt med ryggen till. Utanför var Viggo och min man, dom hade skottat en gång ända från vårat hus bort till föreningslokalen, det kanske är 50 meter eller något. Så gulligt gjort ♥ Snöflingorna var jättestora.

Idag har känslorna pendlat upp och ner, jag är glad att jag tog mig genom dagen så pass bra som jag gjorde. Tur det finns guldkorn i tillvaron som underlättar ♥

Det är som att stressnivån i kroppen och den ständiga bristen på tillräckligt med sömn gör att kroppen kräver mer energi. Jag vaknar hungrig, känner mig nästan svimfärdig. På vägen hem blev det lika, klen och orkeslös. Vi blev bjudna på lussebullar på jobbet när vi hade ett informationsmöte, den sparade jag. Kom på det när jag skulle åka hem och åt upp den i bilen. Ändå var jag så hungrig att det blev Maxmat 😉

Hostan håller i sig (igen) I morse höll jag på att kräkas, både hemma och i bilen. Inte ens Cocillana hjälpte. Notis till mig själv: ”Kom ihåg vatten i morgon bitti”.

Slut på kaffe, nu ska jag fortsätta busa med Viggo som blir så uppspelt när jag tokar mig. Jag är hans ”kattmynta” har jag kommit fram till 🙂 och han min ♥ Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för Viggo och min man ♥

Ha det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *