Tandläkaren

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till tandläkaren, inga hål, ytterst lite tandsten och god munhälsa. Tjoho, det kändes skönt. Ska dit i februari för att kolla upp min bettskena som jag inte har använt sedan jag blev gravid med Viggo (pga sura uppstötningar nattetid) Jag har nästan förträngt den, vet inte om den passar längre men ska kolla upp det.

Jag är trött efter en stökig natt, katterna hade kul i alla fall, maken snarkade och Viggo rörde sig på sitt sätt. Jag skulle helst vilja ta en dusch och mysa ner mig i soffan och sedan gå och lägga mig tidigt. I stället ska jag gå till föreningslokalen där vi bor för styrelsemöte med jultallrik. Hoppas det inte blir långdraget, jag behöver vila.

Försöker att inte tänka alltför mycket på fredagen, men det dyker upp i huvudet ändå. Dom ringde från begravningsbyrån idag och undrade hur många vi blir ungefär.

Igår kom jag iväg till min vän som skulle ha kommit hit och vi kunde prata ostört. Vi grät både hon och jag, hon tycker att det är så tragiskt det som hänt mamma och allt jag behöver ta mig genom. Att den tid i livet när jag skulle fått vara lycklig som nygift så hände det här i stället. Det var skönt att komma bort en stund och få ventilera.

Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe, vid 18 är det dags för möte.

Fina Greengate muggarna.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *