För mycket

Hej på er

Den senaste tiden har tagit mycket på krafterna för mig och min lilla familj ♥

Igår sov Viggo middag kortare än vanligt och han la sig lite tidigare på kvällen bara. Vi hoppades att han skulle sova längre i morse men det gjorde han inte, han vaknade vid 5. Vi la oss inte så sent för Viggo vaknade flera gånger när vi försökte titta på TV, vi turades om att springa upp till honom. Idag är min man trött och våra planer ställs in.

Tanken var att en vän skulle komma hit så jag skulle få prata av mig. Hon kunde inte komma på mitt kalas heller så vi skulle fika idag. Det har varit så mycket den senaste tiden och jag har känslor som gnager inom mig. Allt från att jag har förlorat min mamma och saknaden, till en stor besvikelse över vissa saker som hänt mig efter det.

När jag som mest behöver inlindas i värme och kärlek i livet, känns det som att jag ska orka så mycket mer än det tragiska och chockartade som har hänt med mamma. Jag kan inte gå in på det mer än så. Mina innersta tankar delas med ett fåtal ♥

På morgonen har vi varit ute, Viggo fick skotta den lilla snön som har kommit. Han tycker det är roligt 🙂 Jag var ute en stund och gav fåglarna mat och fick luft. Får se hur länge han sover middag. Dagen tar vi som den kommer och tänder andra ljuset.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *