TGIF

Hej på er 🙂

Jag är riktigt fredagstrött, gårdagen tog på krafterna. Otroligt skönt med helg.

Idag hämtade vi Viggo tidigare och åkte ner på stan en sväng. Jag ville köpa strumpor till honom och så blev det två tröjor. En tröja kan han ha i jul, det var en tiger med tomteluva och den andra får han i julklapp, röd tröja med Blixten på från ”Bilar”.

Ikväll har mina grabbar gjort pizza, det var gott. Viggo och jag har busat och skrattat. När han busar med mig får han ofta hicka, han skrattar så mycket. Min man ringde så Viggo fick prata med sin farmor i telefonen, han sjöng och pratade en massa. Nu har han druckit välling och snart ska jag gå upp och natta honom, somnar nog jag med.

Zim gillar när sängen är bäddad.

Hoppas ni har en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *