Begravningsbyrån

Hej på er 🙂

Idag har jag och min man varit på begravningsbyrån, vi träffade kvinnan som ska hålla i mammas ceremoni. Jag hade förberett mig innan och skrivit ner lite på ett papper som hon fick. Jag berättade en del om mamma och kort hur våran relation har varit. Vi lämnade över CD-skivan som vi har bränt och gick igenom inför den 15 december. Vi var in till blomsteraffären också så nu är blomsterkransen till urnan beställd.

Jag har hållit emot tårarna, efteråt fick jag rejäl spänningshuvudvärk som inte släpper. Jag tycker att man ska släppa ut känslor, men ville försöka hålla ihop där och då. Tanken var att jag skulle följa med till förskolan och hämta Viggo, men min man släppte av mig så jag fick gå hem och ta Alvedon medans han hämtade Viggo.

Efter att ha kommit hem sent igår var det skönt att det blev mer kväll kvar idag. Det satt fint med en kopp kaffe efter maten. Viggo har varit på mindre roligt humör, kul tajming med min skallebank. Nu har han fått i sig välling och snart är det dags för bad ♥

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *