Mitt hjärta

Hej på er 🙂

Trött efter en natt med för lite sömn och en lång dag.

Efter jobbet åkte vi till mammas hus för att sota ur pannan. När min man var i källaren strosade jag runt i huset, det var för kort tid att börja på med något. Jag hoppas fortfarande att jag ska möta henne när jag går från ett rum till ett annat ♥ Som det brukar vara när hon gick in i vardagsrummet för att hämta något, eller tända en cigarett.

Vi kom senare än vanligt till förskolan, det var inga problem att få med Viggo hem. Dom hade bakat pepparkakor, det låg en liten påse med några stjärnor och hjärtan på Viggos hylla. Nattningen tog en stund, han ville inte släppa mig utan höll om mig hårt ♥

Imorgon efter jobbet ska vi till begravningsbyrån och träffa kvinnan som ska hålla i mammas ceremoni den 15 december. Det river upp känslor och allt känns tyngre just nu. Jag har varit på begravning i kyrkan, men borgerligt är helt nytt för mig.

Kvällen sprang iväg. Jag har ätit och duschat, varit med Viggo. Håret är blött och jag värmer mig med filten. Hann inte dricka kaffe ens, klockan blev för mycket.

Bilder från helgen. Min solstråle ♥

Hoppas ni haft en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.