Minigran

Hej på er 🙂

Tittar in en snabb sväng ♥

Vi har aldrig haft gran förut, i år slog vi till med en minigran från Rusta. Kulorna satte jag dit igår, Viggo var där direkt och pillade nyfiket på dom. Får se om dom får sitta kvar, eller om det kommer små fingrar eller kanske tassar och har ner dom.

Jag har hostat fruktansvärt mycket i natt. Låg högt med flera kuddar, vilket gör att jag får ont i nacken i stället och det är = huvudvärk för mig. Medicin har jag fått ta fler gånger än jag önskar, men det gav sig inte. Rösten blir hes av hostan. Tror jag sov mer oroligt för att det är fullmåne på gång också. Svårt att somna.

I morse somnade jag om, då drömde jag om mamma. Önskar hon var här ♥

 

Goaste gladaste killen, igår efter promenad med pappa ♥

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *